Villkor & leverans

Leverans

Vi skickar din leverans mellan 2-4 dagar efter att vi har mottagit din beställning. Leveranstiderna räknas från den dag då Happy Workday Drinks bekräftat beställningen via orderbekräftelse (helger och röda dagar är exkluderade). Vi strävar alltid efter att leverera inom angivna tidsramar, men i vissa fall kan det ta längre tid på grund av högsäsong, tillfälliga ordertoppar eller oväntade händelser. Om du beställt leverans med en av våra transportpartners ber vi att du kontaktar transportpartnern direkt för frågor om din leverans eller frakt från vårt lager.

Orderbekräftelse

Du kommer få ett aviseringsmail från oss så snart ordern slutförts i vårt lager. Om du mot förmodan inte mottagit din avisering från oss, eller om du har andra frågor, ber vi dig kontakta vår kundtjänst via info@happyworkdaydrinks.se. När varorna skickas kommer du också få ett e-mail med din faktura. Om det finns varor som vi inte kunnat leverera eller ersätta kommer det framgå av fakturan.

Om du behöver ändra eller avboka en beställning ber vi att du kontaktar vår kundtjänst på info@happyworkdaydrinks.se. Vi ber dig notera att om din order redan hunnit slutföras och skickats iväg tillkommer en administrativ kostnad, samt eventuell fraktkostnad beroende på hur långt leveransen har hunnit.

Frakt

I kassan får du möjlighet att välja leveranssätt, och till vilket ombud du vill ha ditt paket levererat till. Ditt paket skickas sedan till dig via valt leveranssätt. Väljer du inte ombud, vid val av ombudsleverans, kommer ditt paket automatiskt att hamna på det närmsta postombudet i förhållande till ditt postnummer. Om det skulle vara något fel på din vara, eller om du har någon fråga över din leverans är du välkommen att kontakta oss på info@happyworkdaydrinks.se.

Retur

Retur godkänns ej på grund av livsmedel.

Försenad leverans

Vid försenad leverans försöker vi meddela dig så fort vi kan via mail eller telefon. Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå. Vid eventuell leveransförsening betalas ej någon ersättning ut. Efter att ha beställt från happyworkdaydrinks.se förbinder du dig till att bevaka din mail då all kommunikation rörande din order sker via mail.

Ej upphämtat paket

Försändelser som skickas till ombud ligger kvar i 14 dagar från och med att paketet har ankommit. Om du som kund inte hämtar ditt paket returneras det till Happy Workday Drinks, debiteras du fullt på grund av livsmedel.

GDPR

Vi bryr oss om din integritet. Happy Workday Drinks använder dina personuppgifter för att ge dig den bästa och smidigaste tjänsten vid köp av dryck på nätet. Detta för att din upplevelse av vår tjänst ska bli så bra som möjligt.

Dina personuppgifter används huvudsakligen av oss i följande syften:

  • För att kunna tillhandahålla och administrera ditt användarkonto
  • För att kunna leverera varor och tjänster i enlighet med våra avtal med dig
  • För att hantera och kvalitetssäkra kundtjänstärenden
  • För att kunna lämna anpassad information, förmåner och erbjudanden samt ge personligt anpassad upplevelse av vår tjänst
  • För att lämna information om och marknadsföra våra och tredje parters produkter och tjänster
  • För att kunna genomföra och hantera deltagande i tävlingar och event
  • För att utveckla våra tjänster och system och för att genomföra utvärderingar av vår affärsmodell
  • För att förhindra missbruk av våra tjänster, eller för att förhindra, förebygga och utreda brott
  • För att fullgöra rättsliga förpliktelser (t.ex. avseende krav i bokföringslagen, produktansvar och produktsäkerhet och skydd av personuppgifter i IT-system)

Vi sparar dina personuppgifter bara så länge som det är nödvändigt. Läs mer om vad vi använder dina personuppgifter till, och på vilka grunder, i vår Integritetspolicy.

Öppet köp & reklamation

Reklamation

Om du upptäcker något fel på din vara och vill upprätta en reklamation kontaktar du oss på info@happyworkdaydrinks.se. Skicka ett mail som innehåller ditt ordernummer, bilder på den defekta produkten och beskriv felet så hjälper vi dig vidare i ärendet. En reklamation utan underlag i form av bild accepteras inte.

Smakgaranti

Vi erbjuder ingen smakgaranti på våra produkter. Detta då uppfattningen av smak kan upplevas väldigt olika från person till person. Skulle du dock upptäcka ett fabrikationsfel, är du välkommen att kontakta kundtjänst på info@happyworkdaydrinks.se.